Ügynökségünk 20 éves tapasztalattal bír a BTL területén.

Kommunikációs ügynökségként elsősorban eladáshelyi reklámeszközök fejlesztését, POS kampányok tervezését végezzük. Grafikai stúdiónk térbeli és 2 dimenziós tervezésekben, képi világok megálmodásában tapasztalt. 

Key visualek, termékbevezetések, sales folderek, kereskedelmi és image hirdetések gyára a Cherry. Profi megoldásokat kínálunk fogyasztói promóciók teljes koordinálásához, a mechanizmus kitalálásától, a szövegíráson, vizuális tervezésen, sorsoláson keresztül a nyertesek kiértesítéséig, nyeremények átadásáig és a kiértékelésig.

 

pop POP

Ilyen ez a POP szakma. Ha a terméked az értékesítési helyen megtalálható, vélhetően minden versenytárs igyekszik elnyomni, megfélemlíteni Őt. Mi segítünk, hogy az (eladó)küzdőtér legerősebb oroszlánja legyen és instore eszközökkel hívjuk fel rá a vásárlók figyelmét. Még észbe sem kap a vásárló és már kosarában a te terméked. Teljes körű POP kampányok kitalálása és levezénylése pipa, megoldjuk.

arculat ARCULATTERVEZÉS

Az egységes vizuális megjelenés erősíti terméked, céged, promóciód jelenlétét, pozícióját. Mi segítünk arcot, személyiséget adni kommunikációdnak.
Legyen az egy logó vagy egy komplett corporate idintity – jó helyen jársz.

webdesign WEBDESIGN

Tetszik a honlapunk? Rajzolunk neked is szépet. Mi több funkcionalitásában is páratlant. Akarod tudni, mi az a rétegrend-varázsló? Briefeld Vass Katát és megtudod.

promocio PROMÓCIÓ

Ó, ió, ció, Promoció. Megtervezzük a mechanizmust, megálmodjuk a kreatívokat, szöveget írunk, CTA-t szülünk, beszerváljuk a nyereményeket, lekoordináljuk a folyamatokat, adaptáljuk a POS-eket, legyártjuk azokat, persze a játékszabályzatot is megírjuk, lejelentjük, tömeges SMS-ezünk, microsite-ozunk, sorsolunk, közjegyzünk – együtt örülünk a nyertessel és végjelentjük Neked a sikert.

rendezveny RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Házibulitól az évvégi zárópartiig, esküvőtől a sales konfokig, csinadratta, zizi, ropi, körhinta – vagy épp elegáns hard topos VIP fogadás. Igen, erre is Cherry a válasz.