Lucullus nem tudhatta, e csodás gyümölcs háziasításával egy különösen tehetséges kommunikációs ügynökséget szabadít a világra, csaknem 2200 évvel hőstette után.

Dőlj hátra, mi segítünk! A Cseresznye a megfelelő szívritmust segíti, jó stresszoldó hatású, gerincedet erősíti munkahelyi ranglétramászásokhoz, gondolkodik helyetted és cselekszik. Ha alvásproblémáid vannak, bízd a munkát a Cseresznyére, hisz magas melatonin tartalma, valamint kiváló szakembergárdájának köszönhetően biztosítja a pihentető alvást. A Cseresznye nagyon sok vitamint és kreativitást tartalmaz, magas béta-karotin tartalma és okos cégvezetése segít a tisztánlátásban.

A mi Cseresznyénk speciális szaktudással rendelkezik a trade marketing, az eladáshelyi kommunikáció területén, de 20 éves rutinnal vitorlázik a teljes BTL kommunikációs dzsungelben. Promóciós mechanizmusok… Tudjuk, mi fán terem… Cseresznyefán. Kreatív csapatában nemcsak szép, de ügyes emberek dolgoznak.

Kint vagyunk a piacon, és ahogy a gyönyörű, édes, ropogós cseresznye iránt , irántunk is nagy a kereslet. De óriási a terhelhetőségünk…

 

kato-300x300_2

Vass Kata
ügyvezető
+36 30 196 9390
kata.vass@cherrypop.hu

petya-300x300

Rózsa Péter
art director
+36 30 269 7383
peter.rozsa@cherrypop.hu